Alla nyheter

Delphi partners är bolagsjuristernas favoriter inom IT-rätt i Client Choice Awards 2017

Agnes Hammarstrand och Agne Lindberg har tilldelats utmärkelsen Client Choice Awards 2017 inom IT-rätten. Client Choice är en internationell undersökning som genomförs av International Law Office och Lexology.

 

Utmärkelserna delas ut till advokater runt om i världen som utmärker sig extra genom sin förmåga att addera värde till klientens affärer och det är bolagsjurister som har nominerat och betygsatt jurister runt om i världen. Läs mer om Client Choice:s undersökning här.

Agnes och Agne är två av landets främsta advokater inom IT och telekom. Agnes är utsedd till klienternas val inom kategorin Telecommunications. Agnes arbetar nischat inom IT-juridik och har speciellt gjort sig ett namn inom e-handel, konsumenträtt och den digitala juridiken.

I Client Choice-undersökningen har Agnes bland annat fått följande omdöme:

She provides realistic, creative and flexible advice; she adds a wider perspective to the issue and ensures the client stays prepared and ahead of the competition.

”Det känns väldigt roligt att få denna fina utmärkelse och att få läsa de fina vitsorden. Jag strävar alltid efter att ha ett kommersiellt och kundanpassat perspektiv på all min rådgivning och då är det såklart extra roligt att de kunder jag arbetar med uppmärksammat det som en styrka”, säger
Agnes Hammarstrand.

Agne är för tredje året i rad utsedd till klienternas val inom kategorin IT & Internet. Agne är den förste svenske juristen som fått utmärkelsen tre år i rad. Agne bistår främst klienter i frågor rörande IT-rätt, IT-avtal, outsourcing-projekt och integritetsskydd.

I Client Choice-undersökningen har Agne bland annat fått följande omdömen:

He is business-minded, pragmatic and very experienced; he takes a lot of overall responsibility in the project.

He is by far the best Swedish IT lawyer; as a person, he is humble and easy-going.

”Det är mycket roligt att få ett pris som kommer från nomineringar och bedömningar direkt av våra klienter. Genom åren har vi på Delphi byggt upp ett starkt team inom IT och immaterialrätt som möjliggör denna utmärkelse”, säger Agne Lindberg.

Detta är ännu ett bevis på att det arbete Delphi lägger ner för att ha marknadens mest nöjda och lojala klienter ger resultat. 24 januari 2017 tilldelades Delphi för andra året i rad Årets Advokatbyrå bland stora advokatbyråer i Regis årliga kvalitets- och branschstudie, Sveriges största klientstudie för advokatbyråer specialiserade på affärsjuridik. Läs mer om Regi Research & Strategi AB:s undersökning här.