Alla nyheter

Delphi rekryterar jurister till sitt team inom IT, immaterialrätt och marknadsrätt

Advokatfirman Delphi har glädjen att meddela att Jens Kinnander och Olof Espmarker har anslutit till byrån med start den 15 februari.

 

Jens Kinnander kommer arbeta med IT, immaterialrätt, marknadsrätt och life science. Jens har lång erfarenhet av arbete både som advokat och som bolagsjurist på några av Sveriges största bolag. Jens kommer närmast från Advokatfirman Glimstedt där han arbetat sedan 2009.

”Delphi är sedan länge ledande inom IT och immaterialrätt och det är inspirerande för mig att få bli del av den verksamheten. Att även kunna erbjuda klienterna Delphis omfattande erfarenhet inom corporate och M&A ser jag också som en stor fördel”, säger Jens Kinnander.

Olof Espmarker kommer även han från Advokatfirman Glimstedt. Olof kommer arbeta med IT, immaterialrätt, marknadsrätt och tvistelösning.

”Jens, med sin gedigna bakgrund inom IT och immaterialrätt, och Olof Espmarker är välkomna tillskott till vår IT- och immaterialrättsgrupp. Rekryteringarna gör att vi får ytterligare spetskompetens och kapacitet för vår rådgivning”, säger Anders Jemail, managing partner i Malmö.