Delphi Young Business Forum

Open up for new opportunities.

Delphi Young Business Forum är en plattform för att utbyta erfarenheter, inspiration och bredda sitt nätverk. Två gånger per år bjuder våra jurister in till en härlig kväll där du får träffa nya och gamla vänner i en prestigelös och avslappnad atmosfär.

Under kvällen hålls ett samtal med en speciellt inbjuden talare om ett aktuellt ämne. Gästerna inbjuds att ställa utmanade frågor samtidigt som vi lär känna varandra, oavsett bransch och bakgrund.

På tidigare träffar har vi bland annat gästats av:

Gunilla Herlitz, som tidigare har haft uppdrag som chefredaktör och VD på Dagens Nyheter och Dagens Industri, samt som VD för Expressen och Bonnier News. Gunilla är nu aktiv bl.a. som styrelseledamot i Marginalen Bank och Svenska Spel. I ett öppet samtal delade Gunilla med sig av sina omfattande erfarenheter från mediabranschen och gästerna fick möjlighet att diskutera pressetik, den oberoende pressens framtid, fake news och ledarskap och karriär.

Sussi Kvart, jurist, debattör med tidigare styrelseuppdrag i H&M och Apoteket AB, samt nuvarande styrelseledamot i StyrelseAkademin. Sussi pratade om hur företag aktivt kan arbeta med de affärskritiska frågorna hållbarhet och digitalisering.

Victor Eylis, bolagsjurist på Volvo Lastvagnar. Victor pratade bland annat om tekniken kring automation och självkörande bilar, de legala utmaningarna som den nya tekniken innebär samt automationens framtid och påverkan på fordonssektorn.

Jonatan Lund Kirkhoff, chefsjurist på Altor Equity Partners, som pratade om riskkapital och hur en investering går till – från fondresning till investering och exit.

 

Om du är intresserad av att bli en del av nätverket är du välkommen att skicka en förfrågan till John Herrman.