Student

Delphi ❤ Students

Läser du juristprogrammet och är nyfiken på hur det är att arbeta med affärsjuridik? Välkommen till oss! Genom vårt traineeprogram erbjuder vi flera spännande möjligheter att få en inblick i hur det är att jobba hos oss redan innan du har tagit examen.

Många av våra medarbetare började jobba hos oss redan under studietiden och har stannat kvar sedan dess. Våra studenter får en möjlighet att lära känna oss på djupet och se om vi delar grundläggande värderingar. Att få en inblick i vad man arbetar med på affärsjuridisk byrå brukar våra studentmedarbetare tycka är värdefullt och att det adderar en extra dimension till studierna. Vi ser långsiktigt på våra traineer och hoppas att vi ska följas åt under åren och utvecklas tillsammans.

Inom ramen för vårt traineeprogram ges du möjlighet att lära dig nya saker, utvecklas och framför allt få en känsla av om Delphi är din framtida arbetsplats. Läs mer om de olika roller som vi erbjuder i vårt traineeprogram här.

När vi söker nya studentmedarbetare rekryterar vi antingen under Delphi Talent Day eller annonserar under lediga tjänster. Om du inte hittar någon utlyst tjänst för den roll du är intresserad av rekommenderar vi dig att registrera dig i kandidatbanken och gå med i vårt talangnätverk Friends of Delphi för att få reda på när vi söker studentmedarbetare nästa gång.

Har du ytterligare frågor om våra studenterbjudanden är du välkommen att kontakta respektive kontor: Stockholm | GöteborgMalmö | Linköping/Norrköping