Student

Delphi ❤ Students

Läser du på juristprogrammet och är nyfiken på hur det är att arbeta med affärsjuridik? Vi kan erbjuda en rad spännande möjligheter som ger dig en inblick i hur det är att jobba hos oss, redan innan du har tagit examen.

Flera av våra medarbetare började jobba hos oss redan under studietiden, antingen i vår studentpool, som sommarnotarier eller uppsatspraktikanter. Att redan under studietiden få en inblick i vad man arbetar med på affärsjuridisk byrå brukar våra studentmedarbetare tycka är värdefullt.

På Delphi ser vi våra studentmedarbetare som en början på något långsiktigt, vi hoppas att du ska utvecklas i takt med oss och att vi ska följas åt under åren. Våra studenter får en möjlighet att lära känna oss på djupet och se om vi delar grundläggande värderingar.

När vi söker nya studentmedarbetare lägger vi ut annons under lediga tjänster, eller kontaktar studenter som har registrerat sig i vår kandidatbank. Om du inte hittar någon utlyst tjänst för det jobb du är intresserad av rekommenderar vi dig att registrera dig i kandidatbanken och gå med i vårt talangnätverk Friends of Delphi för att få reda på när vi söker studentmedarbetare nästa gång.

Har du ytterligare frågor om våra studenterbjudanden är du välkommen att kontakta respektive kontor:
Stockholm
Göteborg
Malmö
Linköping/Norrköping