Karriär

It takes a little more to be a challenger.


Delphi har viljan att utmana och skapa verkligt värde för varje enskild klient. För att vara klienternas viktigaste partner i en föränderlig tid behöver vi medarbetare med ett affärsmässigt nytänkande och ett särskilt mod.

Våra medarbetare är vårt viktigaste fokus och det är dem som gör att vi kan leverera högkvalitativ rådgivning till våra klienter. Därför är det viktigt för oss att vara en arbetsplats där våra medarbetare trivs, utvecklas och utmanas. Vi tror att goda resultat skapas om våra medarbetare får växa i sin yrkesroll, vara med och påverka och ges utrymme att vara sig själva.


Great Place to Work®

Delphi har blivit certifierade som en mycket bra arbetsplats enligt Great Place to Works internationella standard fyra gånger. Vi har dessutom fått motta Justitiapriset två gånger för vårt jämställdhetsarbete.

På Delphi jobbar vi i små team med hög partnernärvaro. Hos oss får du arbeta med några av Sveriges mest spännande företag tillsammans med flera av landets främsta affärsjurister. Vi investerar stort i våra medarbetares utveckling och vi har ett omfattande utbildningsprogram, Delphi Academy, som löper från att du är nyexaminerad jurist tills du blir partner – och vidare efter det.

Världen förändras idag snabbare än någonsin. Företag utvecklar nya tekniker och affärsmodeller som totalt slår hål på det gamla, och människor utvecklar nya livsstilar och värderingar som utmanar och ersätter det etablerade. I en värld som ständigt förändras behöver klienterna någon som tar sig tid att förstå hur politiska, tekniska och samhälleliga faktorer påverkar dem. Våra medarbetare är engagerade, affärsdrivna och dedikerade personer som har drivkraften och kompetensen som krävs för att förstå varje klients unika affärsutmaning för att kunna hjälpa dem att fatta framgångsrika beslut.

Vi driver utvecklingen framåt och utmanar varandra, våra klienter och branschen med den bästa affären som mål.

Låter det som något för dig? Hör av dig.

"Delphi är en progressiv affärsjuridisk advokatbyrå. Genom att korsa djup affärsförståelse med nya sätt att tänka, formar och skräddarsyr vi vår rådgivning efter varje klients unika behov."

Stefan Erhag, Executive Partner