Delphi Talent Day

We're always looking for new talents.

Vi är en annorlunda advokatbyrå. Vi vågar tänka nytt. Vi vågar gå vår egen väg. Delar du den drivkraften? Delta på Delphi Talent Day!

 

Delphi Talent Day är vår rekryteringsdag där du som student får chansen att lära känna Delphi och våra medarbetare – för att se om vi är din nästa arbetsgivare. Under en intensiv dag får du bland annat utmana våra medarbetare med vassa frågor i en paneldiskussion, lösa ett case tillsammans med dina gruppmedlemmar, umgås med våra medarbetare i en avslappnad miljö och göra roliga teambuildingaktiviteter. Vi hoppas att du får med dig nya erfarenheter och en bra bild av vad vi på Delphi kan erbjuda just dig. Förhoppningsvis har du nu gjort ditt första besök på din framtida arbetsplats.

”Under Talent Day var nästan hela byrån närvarande vilket gjorde att man fick en väldigt bra känsla för hur stämningen är på Delphi, något som var oerhört viktigt för mig. Man fick också en bra möjlighet under dagen att ställa frågor och få en inblick i hur arbetet på en affärsjuridisk byrå ser ut.”

Fredrik Nyqvist, Associate och tidigare deltagare på Talent Day

 

 

Vi tror på långsiktighet. För att man ska trivas hos oss är det viktigt att dela våra värderingar och uppskatta vår kultur. Därför vill vi erbjuda möjligheten att känna oss på pulsen, ställa utmanande frågor och få vara en del av vår företagskultur för en dag.