Delphi Talent Day

We are always looking for new talents.

Vi är en annorlunda advokatbyrå. Vi vågar tänka nytt. Vi vågar gå vår egen väg. Delar du den drivkraften? Då ska du söka till Delphi Talent Day!

Delphi Talent Day är vår stora rekryteringsdag där du som student får chansen att lära känna Delphi och våra medarbetare – för att se om vi är din nästa arbetsgivare. Cirka 50 juriststudenter från hela landet bjuds in till ett fullspäckat event på vårt kontor i Stockholm där vi har samlat medarbetare från alla våra kontor runt om i landet – Stockholm, Göteborg, Malmö och Linköping. Väl på plats får du chansen att utmana våra jurister och delägare med vassa frågor i en paneldiskussion, lösa case, göra roliga teambuildingaktiviteter ihop med andra studenter samt mingla och umgås med våra medarbetare från det kontor du är mest intresserad av. Eventet bjuder även på en god middag tillsammans. Genom Talent Day hittar vi våra skarpaste talanger som sedan har chans att bli en del av vårt traineeprogram eller bli Associate. 2024 års upplaga äger rum 17-18 oktober. Mer information kommer strax!

Vi hoppas att Delphi Talent Day ger dig nya erfarenheter och en bra bild av vad vi på Delphi kan erbjuda just dig. Förhoppningsvis har du nu gjort ditt första besök på din framtida arbetsplats.

”På Talent Day blandades nöje med allvar och gav oss deltagare en inblick i livet på en affärsjuridisk byrå. Tack vare öppna panelsamtal och genuina svar på våra frågor fick vi lära känna byrån och dess medarbetare på riktigt. Alla som är nyfikna på affärsjuridik och Delphi borde söka till Talent Day!”

Olivia Svedmark, Associate och tidigare deltagare på Delphi Talent Day