Delphi Talent Day

We are always looking for new talents.

Vi är en annorlunda advokatbyrå. Vi vågar tänka nytt. Vi vågar gå vår egen väg. Delar du den drivkraften? Då ska du söka till Delphi Talent Day! Ansökan öppnar 21 augusti 2023.

Delphi Talent Day är vår rekryteringsdag där du som student får chansen att lära känna Delphi och våra medarbetare – för att se om vi är din nästa arbetsgivare. Ett trettiotal blivande jurister kommer bjudas in till en fullspäckad dag på Delphis kontor i Stockholm för att träffa några av landets skarpaste affärsjurister inom sina respektive områden. Väl på plats får du bland annat utmana våra medarbetare med vassa frågor i en paneldiskussion, lösa case, göra roliga teambuildingaktiviteter ihop samt mingla och umgås med våra medarbetare. Dagen avslutas med en god middag tillsammans.

Vi hoppas att Delphi Talent Day ger dig nya erfarenheter och en bra bild av vad vi på Delphi kan erbjuda just dig. Förhoppningsvis har du nu gjort ditt första besök på din framtida arbetsplats. Under Delphi Talent Day 2023 rekryterar vi Associate Trainees, Dispute Trainees, Summer Trainees, Thesis Trainees och Associates till vårt Stockholmskontor. Alla traineetjänster startar vårterminen 2024 förutom Summer Trainee med start sommaren 2024.

”På Talent Day blandades nöje med allvar och gav oss deltagare en inblick i livet på en affärsjuridisk byrå. Tack vare öppna panelsamtal och genuina svar på våra frågor fick vi lära känna byrån och dess medarbetare på riktigt. Alla som är nyfikna på affärsjuridik och Delphi borde söka till Talent Day!”

Olivia Svedmark, Associate och tidigare deltagare på Delphi Talent Day

 

 

Vi tror på långsiktighet. För att man ska trivas hos oss är det viktigt att dela våra värderingar och uppskatta vår kultur. Därför vill vi erbjuda möjligheten att känna oss på pulsen, ställa utmanande frågor och få vara en del av vår företagskultur för en dag.