Delphi Talent Day

We are always looking for new talents.

Vi är en annorlunda advokatbyrå. Vi vågar tänka nytt. Vi vågar gå vår egen väg. Delar du den drivkraften? Då ska du söka till Delphi Talent Day!

Delphi Talent Day är vår rekryteringsdag där du som student får chansen att lära känna Delphi och våra medarbetare – för att se om vi är din nästa arbetsgivare. Ett trettiotal blivande jurister kommer bjudas in till en fullspäckad dag på Delphis kontor i Stockholm för att träffa några av landets skarpaste affärsjurister inom sina respektive områden. Väl på plats får du bland annat utmana våra medarbetare med vassa frågor i en paneldiskussion, lösa case, göra roliga teambuildingaktiviteter ihop samt mingla och umgås med våra medarbetare. Dagen avslutas med en god middag tillsammans.

Vi hoppas att Delphi Talent Day ger dig nya erfarenheter och en bra bild av vad vi på Delphi kan erbjuda just dig. Förhoppningsvis har du nu gjort ditt första besök på din framtida arbetsplats. Under Delphi Talent Day 2022 rekryterar vi Associate Trainees, Dispute Trainees, Summer Trainees, Thesis Trainees och Associates till vårt Stockholmskontor.

”Under Talent Day var nästan hela byrån närvarande vilket gjorde att man fick en väldigt bra känsla för hur stämningen är på Delphi, något som var oerhört viktigt för mig. Man fick också en bra möjlighet under dagen att ställa frågor och få en inblick i hur arbetet på en affärsjuridisk byrå ser ut.”

Fredrik Nyqvist, Associate och tidigare deltagare på Delphi Talent Day

 

 

Vi tror på långsiktighet. För att man ska trivas hos oss är det viktigt att dela våra värderingar och uppskatta vår kultur. Därför vill vi erbjuda möjligheten att känna oss på pulsen, ställa utmanande frågor och få vara en del av vår företagskultur för en dag.