Delphi Trainee Program

We love challengers.

Som trainee hos oss får du sitta front-row i mötet med en arbetsplats full av utmaningar och möjligheter.

I vårt traineeprogram har vi flera olika roller, från Office Support Trainee som du kan söka från och med den första terminen, till Thesis Trainee den sista. Alla roller är olika, men det du får ut av traineeplatsen är detsamma. Du kommer att växa och utvecklas både som person och professionellt. Du kommer bli en del i en härlig gemenskap med mycket skratt och få ett värdefullt nätverk för framtiden. Framför allt kommer du få möjlighet att känna oss på pulsen på riktigt, ställa utmanande frågor och få med dig en bra bild av vad Delphi kan erbjuda just dig i framtiden.

Som trainee hos oss får du alltid en fadder som fungerar som din kontaktperson, finns tillgänglig för frågor och ser till att introducera dig i gemenskapen. Du får också delta i våra sociala aktiviteter och gå vårt skräddarsydda digitala utbildningsprogram för trainees.

Delphi Trainee Program

Office Support Trainee

Office Support är stommen i vår verksamhet. Du kommer att vara en del av den viktiga affärsstödsfunktionen som ser till att arbetet i organisationen kan flyta på effektivt. Som en del av vårt administrativa team har du många kontaktytor internt vilket gör att du snabbt blir en i gänget. Det är ett perfekt tillfälle att bekanta dig med miljön på en affärsjuridisk byrå, få en förståelse för organisationen och de olika typerna av juridik som vi arbetar med.

Vi erbjuder olika typer av extraarbete inom administration på våra kontor, från och med termin två. Det kan vara i receptionen eller som assistent på kvällstid, eller till projekt inom olika områden.

Summer Trainee

Är du redo för en fartfylld sommar fylld med insikter och nya vänner? Varje sommar ger vi dig som student en möjlighet att under 6–8 veckor vara en del av det dagliga arbetet på Delphi. Förutom en fadder så får du en senior jurist som handledare som har ett större ansvar för din utveckling under tiden hos oss. Handledaren finns tillgänglig för att stötta dig i ditt arbete, ge feedback och se till att du får intressanta och relevanta arbetsuppgifter.

För att du ska få ut så mycket som möjligt av din tid som Summer Trainee vill vi att du ska ha läst minst sex terminer på juristprogrammet.

Thesis Trainee

I samband med att du skriver ditt examensarbete erbjuder vi uppsatspraktik hos oss under 10 veckor. Det ger dig möjlighet att koppla ihop ditt ämne för uppsatsen med praktisk erfarenhet från området. Du gör praktik i den verksamhetsgrupp som ligger närmast området för din uppsats och från dag ett blir du involverad i olika typer av projekt.

Du får en handledare som är redo för att bolla innehållet i din uppsats och diskutera arbetsrelaterade frågor som uppstår. Handledaren kommer också att ge dig feedback och se till att du utvecklas under tiden hos oss.

Associate Trainee

Tjänsten som Associate Trainee hos oss är en biljett rätt in i hetluften! Under en termin arbetar du heltid som Associate med lön. Du tillhör ett team och får en dedikerad projektledare som din närmsta chef. Det är en spännande roll där ingen dag kommer att vara den andra lik. Det här är en möjlighet för dig att testa på rollen som biträdande jurist på affärsjuridisk byrå på riktigt. Du kommer att vara väl förberedd för en tjänst som Associate om du har deltagit i vårt traineeprogram, oavsett om du fortsätter hos oss eller någon annan.

För att söka en tjänst som Associate Trainee hos oss tar du vanligtvis ett studieuppehåll och du behöver minst ha avklarat termin sex.

Dispute Trainee

Det här är rollen för dig som är färdig med dina studier och är intresserad av en karriär inom kommersiell tvistlösning. För att arbeta med tvist hos oss så är tingsmeritering ett krav, vi erbjuder därför en individuellt anpassad traineetjänst där du jobbar som Associate i vår grupp för Dispute & Regulatory under en tidsbegränsad period om 6-12 månader. Därefter sitter du ting, och ambitionen är att du ska vilja komma tillbaka till oss efter din tingstjänstgöring för en anställning i vår tvistelösningsgrupp.

Rekrytering till traineeprogrammet
När vi söker nya trainees rekryterar vi antingen under Delphi Talent Day eller annonserar under lediga tjänster. Om det inte finns någon annons för den roll du är intresserad av rekommenderar vi dig att registrera dig i vår kandidatbank för att snabbt få reda på när vi söker studentmedarbetare nästa gång.

Citat från tidigare Trainees:

”Att jobba extra i Delphis studentpool vid sidan av studierna gav mig insikt i arbetet som jurist på en affärsjuridisk byrå och gjorde beslutet kring vad jag ville göra efter mina studier enklare. Det är också ett otroligt bra sätt att knyta kontakter i branschen redan innan examen.”

Office Support Trainee

”Att vara sommarnotarie är det bästa sättet att lära känna Delphi på riktigt. Det gav också goda insikter i hur en framtida karriär på Delphi kan se ut. Från första dagen på sommarnotarieperioden är du en del av Delphis team och får arbeta med spännande klienter och ärenden, vilket är väldigt värdefullt när utbildningen på juristprogrammet i huvudsak är teoretisk.”

Summer Trainee

"Uppsatspraktiken på Delphi gav mig en fantastiskt bra och kul start på juristkarriären. Att jag redan under uppsatsperioden fick praktisk erfarenhet av arbete på byrå bidrog inte bara till att jag var bättre förberedd för det 'riktiga' arbetet efter examen, utan också till att min uppsats blev bättre eftersom jag fick en djupare, praktisk förståelse för de frågor jag analyserade i uppsatsen."

Thesis Trainee