På Delphis webbplats används cookies som gör att webbplatsen fungerar bättre. Läs mer.


Utmärkelser

Awarded.

På Delphi drivs vi av ett starkt klientfokus och vi får fina betyg av våra klienter. För femte året i rad topprankas Delphi i bransch- och klientstudien Årets Advokatbyrå och våra jurister placeras högt inom flera områden enligt internationella rankinginstitut.

Delphi topprankade i Årets Advokatbyrå

Delphi topprankas för femte året i rad i Årets Advokatbyrå, en utmärkelse där klienternas syn på samarbetet avgör vem som vinner. Vi har vunnit den största klassen (Advokatbyråer +200 mkr i omsättning) tre år i rad och rankades som nummer två 2018 samt 2019.

Delphi högt rankade i Chambers Europe 2019

Det väl ansedda rankinginstitutet Chambers & Partners genomför årligen en ranking över Europas ledande advokatbyråer och gör tusentals intervjuer med köpare av affärsjuridik världen över.

Delphi har kontinuerligt blivit högt rankade inom olika områden i den årliga rankingen. Vi är topprankade inom TMT (Information Technology) och erhåller även fina placeringar inom bland annat Intellectual Property, Corporate/M&A och Private Equity. Dessutom är tio av Delphis partners individuellt rankade inom ett eller flera områden.

Läs mer om Delphis rankingar i Chambers Europe här

Fina betyg till M&A, Dispute och IP i Chambers Global 2020

Chambers & Partners genomför även en årlig ranking över världens ledande advokatbyråer. Delphi erhåller flertalet fina placeringar i den prestigefulla rankingen. På global nivå är områdena M&A, Dispute Resolution samt Intellectual Property högt rankade för sina insatser samt goda klientrelationer.

Läs mer om Delphis rankingar i Chambers Global här

Delphi fortsatt topprankade inom IT och IP i Legal 500

Legal 500 analyserar den globala juridiska marknaden och publicerar årligen rankinglistor som bygger på återkoppling från kunder över hela världen, inlagor från advokatbyråer och ett team av egna experter med lång erfarenhet inom respektive område.

Delphi rankas på högsta nivå inom IT and Telecoms samt Intellectual property and media. Vi är även högt rankade inom fastighet, miljö, tvistelösning, aktiemarknad och corporate/M&A. Särskilt stolta är vi över Polina Permyakova som rankas som Next Generation Lawyer inom tvistelösning, samt Erica Nobel och Agne Lindberg som rankas som Leading Individuals inom miljö respektive IT och telekom.

Läs mer om Delphis rankingar här

Delphi vinnare av Justitiapriset 2017 och Agnes Hammarstrand vinnare av Årets Justitia 2019

Justitiapriset är branschens utmärkelse för ett genomgripande jämställdhetsarbete där den advokatbyrå som bäst arbetar med jämställdhet premieras. Delphi vann Justitiapriset 2017, och 2019 fick vår partner Agnes Hammarstrand utmärkelsen Årets Justitia.

Vi är mycket glada och stolta över utmärkelserna. Delphi arbetar sedan flera år strukturerat för att skapa en bättre och mer jämställd arbetsplats och Justitiapriset är ett kvitto på att vi är på rätt väg.

Läs gärna mer om vårt jämställdhetsarbete här