På Delphis webbplats används cookies som gör att webbplatsen fungerar bättre. Läs mer.


Möt våra medarbetare

Let us introduce you to our people.

Hur är livet på Delphi? Möt några av våra medarbetare nedan som berättar mer.

Johan Lundgren

Lär känna Johan Lundgren, Senior Associate i tvistelösningsgruppen i Linköping

”Jag tycker att det är roligt att arbeta med tvist eftersom jag är lite av en juridiknörd, jag tycker att det är väldigt kul att analysera juridiska problem och det är en stor del av arbetet i en tvistelösningsgrupp. Sedan är jag också en vinnarskalle! Att driva ett case och vinna det är ett fint kvitto på att man har gjort ett bra jobb, och det är stimulerande att man kan se ett tydligt resultat av sin prestation.”

Läs hela intervjun här

Karin Roberts

Lär känna Karin Roberts, Counsel i EU- & konkurrensrättsgruppen i Stockholm

”Vill man arbeta på advokatbyrå ska man inte påverkas av att någon annan påstår att det inte går. Man kan självklart välja att inte arbeta på byrå under småbarnsåren för att man gör andra prioriteringar, men vill man vara konsult under den perioden i livet så fungerar det. Gå in med inställningen om att det kommer att gå, men var ödmjuk inför det oförutsedda som kan hända och att det kommer kräva planering och effektivitet.”

Läs hela intervjun här

Ellioth Fagerstad

Lär känna Elliot Fagerstad, Tidigare Junior Assistant i Stockholm

”Det här året har förbättrat min förmåga att ta egna initiativ och organisera, effektivisera samt prioritera mitt arbete när det är mycket att göra. Jag har också fått med mig många konkreta kunskaper, till exempel fördjupad förståelse för Officeprogrammet. Det är först när man börjar arbeta i Office på riktigt som man inser hur lite man egentligen kan om programmen.”

Läs hela intervjun här

Gaëlle Bjurström

Lär känna Gaëlle Bjurström, Associate i Linköping

”Jag är glad att jag har mina andra erfarenheter i bagaget, jag har stor nytta av dem när det kommer till exempelvis klientbemötande. Som sjuksköterska jobbade jag på en avdelning där personerna gick bort inom fem år och som tolk tolkade jag i olika typer av mål i rätten. Det gör att jag är van att hantera människor som befinner sig i pressade eller stressade situationer. Jag har lärt mig att behålla mitt lugn även i dessa situationer.”

Läs hela intervjun här

Linda Kræmer

Lär känna Linda Kræmer, Associate i Tech & IP-gruppen i Göteborg

”På Delphi ställs det aldrig krav på var, när eller hur jag jobbar. Om jag löser de arbetsuppgifter jag har är arbetssättet fritt och det ger en flexibel vardag. För mig har fritidsintressen alltid varit en betydelsefull del av mitt liv. Ända sedan jag var liten har jag spelat violin, både i orkester och på en hög individuell nivå.”

Läs hela intervjun här

 

Vill du bli en i gänget? Se våra lediga tjänster här!