Möt våra medarbetare

Let us introduce you to our people.

Hur är livet på Delphi? Möt några av våra medarbetare nedan som berättar mer.

Karin Roberts

Lär känna Karin Roberts, Counsel i EU- & konkurrensrättsgruppen i Stockholm

”Vill man arbeta på advokatbyrå ska man inte påverkas av att någon annan påstår att det inte går. Man kan självklart välja att inte arbeta på byrå under småbarnsåren för att man gör andra prioriteringar, men vill man vara konsult under den perioden i livet så fungerar det. Gå in med inställningen om att det kommer att gå, men var ödmjuk inför det oförutsedda som kan hända och att det kommer kräva planering och effektivitet.”

Läs hela intervjun här

Johan Lundgren

Lär känna Johan Lundgren, Senior Associate i tvistelösningsgruppen i Linköping

”Jag tycker att det är roligt att arbeta med tvist eftersom jag är lite av en juridiknörd, jag tycker att det är väldigt kul att analysera juridiska problem och det är en stor del av arbetet i en tvistelösningsgrupp. Sedan är jag också en vinnarskalle! Att driva ett case och vinna det är ett fint kvitto på att man har gjort ett bra jobb, och det är stimulerande att man kan se ett tydligt resultat av sin prestation.”

Läs hela intervjun här

Gaëlle Bjurström

Lär känna Gaëlle Bjurström, Associate i Linköping

”Jag är glad att jag har mina andra erfarenheter i bagaget, jag har stor nytta av dem när det kommer till exempelvis klientbemötande. Som sjuksköterska jobbade jag på en avdelning där personerna gick bort inom fem år och som tolk tolkade jag i olika typer av mål i rätten. Det gör att jag är van att hantera människor som befinner sig i pressade eller stressade situationer. Jag har lärt mig att behålla mitt lugn även i dessa situationer.”

Läs hela intervjun här

 

Vill du bli en i gänget? Se våra lediga tjänster här!