På Delphis webbplats används cookies som gör att webbplatsen fungerar bättre. Läs mer.

Möt våra medarbetare

Let us introduce you to our people.

Hur är livet på Delphi? Möt några av våra medarbetare nedan som berättar mer.

Lär känna Linda Kræmer, Associate i Tech & IP-gruppen i Göteborg

”På Delphi ställs det dock aldrig krav på var, när eller hur jag jobbar. Om jag löser de arbetsuppgifter jag har är arbetssättet fritt och det ger en flexibel vardag. För mig har fritidsintressen alltid varit en betydelsefull del av mitt liv. Ända sedan jag var liten har jag spelat violin, både i orkester och på en hög individuell nivå.”

Lär känna Elliot Fagerstad, Junior Assistant i Stockholm

”Det här året har förbättrat min förmåga att ta egna initiativ och organisera, effektivisera samt prioritera mitt arbete när det är mycket att göra. Jag har också fått med mig många konkreta kunskaper, till exempel fördjupad förståelse för Officeprogrammet. Det är först när man börjar arbeta i Office på riktigt som man inser hur lite man egentligen kan om programmen.”

Lär känna Karin Roberts, Senior Associate i EU- & konkurrensrättsgruppen i Stockholm

”Vill man arbeta på advokatbyrå ska man inte påverkas av att någon annan påstår att det inte går. Man kan självklart välja att inte arbeta på byrå under småbarnsåren för att man gör andra prioriteringar, men vill man vara konsult under den perioden i livet så fungerar det. Gå in med inställningen om att det kommer att gå, men var ödmjuk inför det oförutsedda som kan hända och att det kommer kräva planering och effektivitet.”

 

Vill du bli en i gänget? Se våra lediga tjänster här!