Nya kvinnliga partners 2021

Nya kvinnliga partners

Inför internationella kvinnodagen 2021 ville vi uppmärksamma tre kvinnor på Delphi som vid årsskiftet klev in i partnerkretsen. Under några korta intervjuer frågade vi hur det kändes med den nya rollen, hur de tagit sig dit de är idag, framtidsspaningar inom deras områden samt deras bäst råd till andra kvinnor och deras karriärsval.

Mercedes Lennartsson Anderås

Partner / Advokat

”Det viktigaste för mig har varit att bli – och förbli – en uppskattad och duktig rådgivare och att verka för en god, generös och jämställd arbetsmiljö. Det har visat sig att det också har lett till en fin karriär! Med delägarskapet har jag nu både möjligheten och ansvaret att fortsätta driva Delphis utveckling.”

Läs intervjun med Mercedes här.

Victoria Wall Strandh

VD Delphi Östergötland / Partner

”Det är extra roligt att få möjlighet att bli partner fast jag inte är advokat. Det är ju ovanligt att en icke-advokat är delägare i en advokatbyrå och vägen dit innebär att man bland annat måste ansöka om dispens hos Advokatsamfundet.”

Läs intervjun med Victoria här.

Elisabeth Werner

Partner / Advokat

”Jag känner mig glad och stolt över att ha blivit partner på Delphi och ser fram emot att vara delaktig i Delphis resa framåt tillsammans med alla kompetenta och trevliga kollegor. Det är vilja, driv och engagemang som har tagit mig dit jag är idag. Jag har haft en plan och följt den. Jag har gått min väg och gjort det som varit utvecklande och motiverande för mig.”

Läs intervjun med Elisabeth här.