Alla aktiviteter

Frukostseminarium: KAOS – När krisen kommer – såhär bör du agera!

IT-haveri och tekniska problem har de senaste åren blivit allt vanligare. Stora livsmedelskedjor, banker och telekomleverantörer har alla drabbats på olika sätt, vilket rapporterats om i media. I flera fall har krisen inneburit driftstopp, att personuppgifter läckt eller att sekretesskyddade uppgifter kommit i orätta händer. Kriser som dessa kan i värsta fall innebära omfattande ekonomiska och andra förluster. Dessutom utgör en kris med stora rubriker i media ofta en risk för badwill och besvikna kunder, oavsett företagets/organisationens storlek. Samtidigt kan krisen innebära att man behöver agera snabbt och vidta åtgärder omedelbart för att följa den lagstiftning som gäller och för att minimera eventuella skador.

Vilka proaktiva åtgärder kan vidtas för att eliminera eller reducera riskerna? Hur bör du agera om din organisation drabbas? Och framförallt, hur kan du vara förberedd när krisen kommer?

Under detta frukostseminarium kommer Advokatfirman Delphis Tech-jurister att guida dig igenom den juridiska sidan av en kris, samt ge tips och råd om vilka fallgropar du bör undvika och hur du kan förbereda din organisation inför krisen, när den än kommer. Seminariet riktar sig till samtliga företag och organisationer som på något sätt använder externa IT-system eller IT-tjänster i sin verksamhet. Seminariet kommer hållas på vårt kontor i Linköping, där vi börjar med en gemensam frukost. Vi har begränsat antal platser och det är först till kvarn. För den som vill finns det möjlighet att delta digitalt. Ange i din anmälan om du vill delta på plats eller digitalt. Länk för den som deltar digitalt skickas ut via e-post dagen innan frukostseminariet. Det är kostnadsfritt att delta.

Notera gärna att seminariet kan komma genomföras helt digitalt, om omständigheterna så skulle kräva.

Hoppas vi ses – välkommen!

Plats: Stora Torget 3, (våning 3), Linköping. Alternativt digitalt Microsoft Teams

Tid: 08.00-09.00, frukost serveras från kl. 07.30.

Datum: 9 november

Anmäl dig här