Alla aktiviteter

Nyhetsmorgon på Advokatfirman Delphi: Fokus IT/Tech

Det händer mycket på den rättsliga och kommersiella spelplanen just nu. Därför bjuder Advokatfirman Delphis IT- och tech-jurister in till frukostseminarium för att på klassiskt nyhetsmorgon-manér behandla nyheter på området som på olika sätt är av intresse för dig som företagare.

Vi diskuterar frågor som: Kan Brexit medföra rätt att jämka dina kommersiella avtal? Hur samspelar egentligen utveckling av artificiell intelligens (AI) med juridik och etik? Bör du som AI-utvecklare, eller köpare av en AI-tjänst tänka på något särskilt? Den nya säkerhetsskyddslagen har just trätt ikraft, vad innebär det och kan det ha betydelse för din verksamhet? Och det är ju dessutom snart ett år sedan GDPR trädde ikraft – vad har hänt och vilka slutsatser kan dras? Gjorde t.ex. GDPR-yran att amerikanska lagstiftningen Cloud Act flög lite under radarn? Om ja; vad innebär den och varför är den viktig?

Och till sist, vilka andra tips och råd kan vi ge med anledning av senare tids myndighets- och rättspraxis inom IT- och tech?

Välkomna på en frukostmix enligt tallriksmodellen!

Datum: Torsdag den 25 april 2019. Frukost och registrering från 07.45, seminarium kl. 08.15-09.15.
Plats: Advokatfirman Delphi, Stora Torget 3 Linköping
Anmälan: Vänligen anmäl dig senast den 23 april 2019 via denna länk. Antalet platser är begränsat. Seminariet är kostnadsfritt.