Alla aktiviteter

Försäkringar inom bygg- och anläggningsbranschen – en översikt

Bygg- och anläggningsprojekt innefattar komplexa affärs- och verksamhetsrisker. För att kunna hantera dem på ett framgångsrikt sätt är ett heltäckande försäkringsskydd avgörande. Vilka försäkringsprodukter finns på marknaden? Hur hanterar man på bästa sätt en skada under och efter entreprenadtiden? Vilka vanliga misstag vill man undvika? Utöver dessa frågor kommer även följande ämnen beröras och diskuteras:

• Genomgång av olika entreprenadförsäkringar
• Vanliga fallgropar
• Ansvarsfrågor och gränsdragningsproblematik
• Aktuella rättsfall

Välkommen till detta frukostseminarium där advokaten Daniel Orrö och biträdande juristen Adam Forsberg (Delphi) samt försäkringsförmedlarna Gustav Richardsson och Emelie Skoglund (Gallagher) förklarar vad ni bör tänka på när det kommer till försäkringar i era projekt.

Detta seminarium äger rum i Göteborg. Vi bjuder samtliga deltagare på frukostmacka samt kaffe och te. Seminariet är kostnadsfritt men vi har rätt att ta ut en ”no-show-avgift” för frukosten.

Anmälan stänger den 23 oktober. För att undvika matsvinn är anmälan bindande, vänligen meddela oss på event.goteborg@delphi.se senast den 23 oktober om du får förhinder.

Välkommen!

Frukost: 07:30-08:00
Seminarium: 08:00-09:00
Plats: Advokatfirman Delphi, Östra Hamngatan 29, Göteborg

Deltagande sker endast fysiskt och antalet platser är ett begränsat.


Relaterat innehåll