Alla aktiviteter

Frukostseminarium: Hyresrättsliga konsekvenser av Västlänken

Att byggnationen av Västlänken har dragit igång med full kraft har knappast undgått någon som bor eller arbetar i centrala Göteborg. Arbetena kommer pågå under ett antal år framöver, och vissa delar av staden kommer att påverkas på flera sätt. Till vissa områden kommer tillgängligheten under perioder vara begränsad och andra områden kommer att drabbas av andra typer av störningar, exempelvis buller. Hyresgäster som upplever sig störda av arbetena kan komma att rikta ersättningsanspråk mot sina hyresvärdar.

Vad gäller om en hyresgästs omsättning går ner på grund av Västlänken? Vilka förebyggande åtgärder kan krävas av Trafikverket? Den 4 december går våra fastighetsexperter Anders Hulegårdh och Anton Melander igenom framför allt vilket ansvar en hyresvärd har för arbeten som genomförs av tredje man och hur fastighetsägare kan minimera sin riskexponering i detta avseende. Påverkas du av byggnationen av Västlänken är detta ett seminarium för dig.

DATUM: Tisdag 4 december 2018.Frukost och registrering från 07.30, seminarium kl. 08.00-09.15.

PLATS: Advokatfirman Delphi, Östra Hamngatan 29, Göteborg.

ANMÄLAN: Vänligen anmäl dig senast den 29 november 2018. Antalet platser är begränsat. Seminariet är kostnadsfritt. Anmäl dig här.

KONTAKT: Om du har några frågor är du välkommen att kontakta oss via e-mail: frukost@delphi.se.

Välkommen till Delphi!