Alla aktiviteter

Delphi Tech Day 2023

Nu är det dags för Delphis årliga event om juridiken runt IT och digitalisering. Varmt välkommen till en fullspäckad dag med AI, cloud och de senaste nyheterna inom Tech-juridiken! Med hjälp av vår expertpanel och gästtalare delar vi med oss av konkreta tips, utmaningar och lösningar. Under dagen kommer tre gästtalare att dela med sig av sina erfarenheter av inköp, förhandling och förvaltning av IT och tech-tjänster.

• Magnus Gissler, Toyota Material Handling Europe Information Systems, ger oss en inblick i hur man kan arbeta med IT-leverantörer för att uppnå flexibilitet, innovation, kostnadseffektivitet och en stabil IT-leverans.

• Fredrik Ivarsson och Frode Randers, Försäkringskassan, delar med sig av praktiska erfarenheter från myndighetens AI-projekt samt samarbetet mellan olika delar av myndighetens organisation.

Därutöver kommer Delphis experter att guida dig genom några av de senaste nyheterna på området och se till att du får med dig konkreta och praktiska råd som underlättar ditt arbete.

En nyhet för i år är att Delphi Tech Day hålls under två dagar. Den 14 september öppnar vi upp dörrarna för alla som jobbar med IT, digitalisering och tech-juridik och den 21 september med ett särskilt fokus på frågor som berör offentlig sektor.

Delphi Tech Day är en viktig eftermiddag för dig som är beslutsfattare eller är med och påverkar beslut i verksamheter där digitaliseringen ger upphov till förändring, till exempel:

• Jurister inom privat och offentlig sektor
• Upphandlare och projektledare av olika digitaliseringsprojekt
• För dig som innehar en nyckelroll inom juridik, IT, informationssäkerhet, compliance, försäljning och inköp

Datum: 21 september 2023
Tid: 12:30-18:30
Plats: Advokatfirman Delphi, Mäster Samuelsgatan 17

Obs! Antalet platser är begränsat. Anmäl ditt intresse idag – vi återkommer till dig om du har fått plats.


Relaterat innehåll