Alla nyheter

Två nya partners på Delphi

Delphi förstärker sin verksamhet med två nya partners till kontoren i Stockholm och Göteborg med verkan 1 januari 2023.

Dahae Roland, placerad på Stockholmskontoret, har arbetat i Delphis specialistgrupp Tech & IP sedan 2018 och är primärt verksam inom IT, tech och kommersiell avtalsrätt. Dahae är specialiserad inom outsourcing och har även omfattande erfarenhet av att arbeta med techrelaterade frågor vid investeringar och företagsförvärv.

Måns Persson, placerad på Göteborgskontoret, har arbetat i Delphis specialistgrupp Transactions sedan 2018 och arbetade dessförinnan på annan advokatbyrå. Måns är primärt verksam inom transaktionsrådgivning och bolagsrätt med specialisering inom försäljning av ägarledda bolag och carve-outs. Vidare har Måns omfattande erfarenhet av att arbeta med investeringar och incitamentsprogram.

– Vi är mycket glada att välkomna Dahae och Måns som partners, två mycket skickliga och uppskattade rådgivare och medarbetare. De bidrar med stark kompetens inom sina respektive områden och är en viktig del i att utveckla vår verksamhet ytterligare, säger Stefan Erhag, executive partner på Delphi.