Alla nyheter

Agne Lindberg, partner på Delphi, vinner ytterligare en utnämning som Sveriges ledande IT-jurist: Client Choice Awards 2015

Agne Lindberg har som enda svensk advokat blivit utsedd till bolagsjuristernas favorit i kategorin IT och Internet i International Law Office (ILO) Client Choice Awards 2015.

 

Nomineringarna och val av vinnare görs endast av bolagsjurister och utmärkelserna delas ut till byråer och advokater runt om i världen som utmärker sig extra genom sin förmåga att addera värde till klientens affärer.

Utmärkelsen från Client Choice Awards är ytterligare ett bevis på att Agne Lindberg är en av världens främsta advokater inom IT-rätt. Han är även som enda svensk rankad Star Individual inom IT av Chambers och är en av två svenskar totalt som rankas i Expert Guides ”Best of the Best”, där de cirka 30 främsta advokaterna i världen specialiserade på IT-rätt listas.

”Det är naturligtvis väldigt hedersamt att bli utsedd till en av Sveriges bästa advokat inom IT och Internet och kundernas favoritval, speciellt när det endast är bolagsjurister som har utsett vinnarna. Jag startade Delphis grupp för IT och immaterialrätt för drygt 20 år sedan och idag är vi en av de starkaste grupperna i Sverige på området. Det är genom ett starkt team med bred erfarenhet som denna typ av utmärkelser blir möjliga”, säger Agne Lindberg, partner på Delphi.

Citat från ett urval av klienter som deltagit i undersökningen:

“Mr Agne Lindberg has the rare ability to combine in-depth legal expertise with a commercial understanding.”

“He is a key contributor in a negotiation team and adds value to all cases where I have had the pleasure of working with him.”