Alla nyheter

Agne Lindberg utsedd till en av världens främsta IT-jurister

Agne Lindberg, partner på Advokatfirman Delphi, har av Expert Guides utsetts till ”Best of the Best 2013” inom IT-rätt. Utnämningen innebär att Agne Lindberg rankas som en av världens 30 bästa IT-jurister. Agne Lindberg utsågs även för två år sedan till ”Best of the Best 2011” inom IT-rätt.

 

”Det är naturligtvis väldigt smickrande att rankas som en av världens bästa advokater inom IT. Trots att utmärkelsen tilldelas mig personligen är det viktigt att komma ihåg att det är ett långsiktigt lagarbete tillsammans med mina kollegor som lett fram till detta. Utmärkelsen får oss att jobba ännu hårdare i vår strävan att vara Sveriges starkaste team inom IT-rätt”, säger Agne Lindberg, partner på Delphi.

I ”Best of the Best” utses årligen de 30 bästa advokaterna globalt inom 20 olika rättsområden. Utnämningen baseras på intervjuer med specialister inom området samt en enkät som skickas ut till 60 000 bolagsjurister, advokater och partners i över 70 länder.

”IT-rätt har alltid varit ett viktigt kompetensområde för oss på Delphi och genom åren har vi tilldelats en rad prestigefulla utmärkelser för vårt expertkunnande. Utmärkelsen som nu tilldelas Agne Lindberg är ytterligare ett kvitto på att Delphi är en av Sveriges starkaste byråer inom IT”, säger Stefan Erhag, executive partner på Delphi.

Expert Guides utnämning ”Best of the Best” publiceras av Legal Media Group, som är del av det globala finansiella förlaget Euromoney Institutional Investor. Samtliga utnämningar publiceras i juni på www.expertguides.com.