Alla nyheter

David Aversten ny managing partner på Delphi

Advokatfirman Delphi har utsett David Aversten till ny managing partner för verksamheten i Stockholm med tillträde idag, den 14 april. David har arbetat på Delphi sedan 2007 och tillhör Delphis corporate-grupp där han är specialiserad på private equity och företagsöverlåtelser. David har även suttit i styrelsen för Delphi i Stockholm i sex år.

 

David efterträder Stefan Erhag som varit managing partner i åtta år.

”Det känns mycket spännande att ta över rollen som managing partner. Stefan har gjort ett fantastiskt jobb under sina år och tack vare hans arbete, och att vi nu har en mycket effektiv organisation, kommer jag att kunna fortsätta arbeta aktivt med klientarbete vid sidan om min roll som managing partner, vilket känns väldigt bra”, säger David Aversten, nytillträdd managing partner.

Stefan återgår till klientarbete på heltid med fokus på bolagsrätt, företagsöverlåtelser och private equity.

”Jag är stolt över Delphis utveckling under mina åtta år som managing partner men nu känns det rätt att lämna över rollen som managing partner till David. Jag är övertygad om att David kommer sköta detta uppdrag på bästa sätt, han är en etablerad jurist, han är en omtyckt kollega och har ett starkt engagemang för byråns utveckling”, säger Stefan Erhag.