Alla nyheter

Delphi har blivit utsedd till årets advokatbyrå inom bank och finans 2011

Advokatfirman Delphi har blivit utsedd till årets svenska advokatbyrå inom området bank och finans 2011 av Global Law Experts (GLE).

Utnämningen är baserad på referenser från klienter, de juridiska ärenden som Delphi har hanterat under det senaste året, rankingar, publikationer, talarprestationer, byråns samlade rykte och renommé samt hur de enskilda advokaterna i teamet har presterat. Clas Romander var den enskilde advokat som fick flest röster inom bank och finans i Sverige.

”Det är förstås glädjande att Delphi har utsetts till att erhålla utmärkelsen Swedish Banking Law Firm of the year 2011. Det är en bekräftelse på den långsiktiga satsning som Delphi har gjort avseende utvecklingen av sin bank- och finanspraktik. Bland annat kan nämnas de externa rekryteringar som har gjorts av Erica Johansson, med erfarenhet både från Mayer Brown och Allen & Overy, London, och Marcus Nivinger, som kom till oss från Lathan & Watkins i London och som dessförinnan var biträdande jurist på Gernandt & Danielsson”, säger Clas Romander, advokat och ansvarig för bank- och kapitalmarknadsgruppen på Delphi.

GLE är ett av de viktigaste hjälpmedlen för inköpare av juridiska tjänster världen över. Över 14 000 personer över hela världen har intervjuats i studien. Det är framförallt chefer i näringslivet, bolagsjurister, oberoende advokatbyråer och andra tongivande personer i branschen. Utöver det har GLE egna granskare som har bidragit med listor på de nominerade.