Alla nyheter

Delphi har utsetts till Årets Byrå inom IT och telekom

I BG Researchs’s Klientbarometern 2012 utses Advokatfirman Delphi till Årets Byrå inom IT och telekom. Utmärkelsen innebär att en majoritet av de svenska inköparna av juridiska tjänster uppger att de i första hand skulle vilja anlita Delphi när de har behov av juridisk rådgivning inom IT och telekom.

 

Johan Kahn, Head of TMT/Intellectual property på Delphi är stolt över utmärkelsen.

”Jag är glad och stolt över gruppen som är en värdig mottagare av den här fina utmärkelsen. Den är baserad på en mycket omfattande undersökning och är ett viktigt erkännande av vår kompetens och att vi lyckas omsätta juridiken till konkret affärsnytta för våra klienter. Även om juridiskt kunnande givetvis är vår grund arbetar vi ofta nära klienterna i våra projekt och har därför fått en djup förståelse för deras affärer och verksamheter. Vår insats syftar inte enbart till att tydliggöra och minska klientens risker utan även att åstadkomma en bättre affär över hela linjen”.

Vilka är de viktigaste frågorna inom IT-rätten just nu?

”Utöver våra IT-relaterade sourcingprojekt kan vi se att integritetsskyddsfrågor är på frammarsch och vi har under året haft ett antal intressanta uppdrag inom det området. Teamet har dessutom vuxit något och vi ser med tillförsikt fram emot nästa år.”