Alla nyheter

Delphi partner till Founders Alliance

Founders Alliance är ett oberoende affärsnätverk och företag, ägt av erfarna entreprenörer. Nätverkets medlemmar har startat mer än 3000 bolag med en genomsnittlig omsättning på 80 miljoner konor. Founders Alliance grundades ursprungligen i Stockholm och har sedan ett par år påbörjat etablering i Göteborg. Delphi har ingått ett treårigt partneravtal med Founders Alliance där Delphi bl.a. kommer att delta i Founders Alliances aktiviteter i västra Sverige.

”Vi är mycket glada att vi knutit Delphi till oss som partner och ser fram emot att arbeta med deras team tillsammans med våra medlemmar”, säger Niclas Carlsson, VD för Founders Alliance.

”Vi ser fram emot att skapa mervärde genom vår energi och kunskap till Founders Alliances medlemmar och att få del av den anda som Founders Alliance präglar”, säger Olof Myhrman, partner på Delphi och ansvarig för samarbetet med Founders Alliance.

David Bergendahl, som är ordförande i Founders Alliance medlemsråd i Region Väst, uttrycker att: ”Det är ett viktigt steg för Founders Alliance att knyta en av Sveriges största advokatbyråer till sig, särskilt med tanke på den erfarenhet som Delphi har att arbeta med skickliga entreprenörer”.