Alla nyheter

Delphi utsedd till Årets Advokatbyrå för tredje året i rad!

Under torsdagskvällen stod det klart att Delphi erhöll priset Årets Advokatbyrå i kategorin Stora Advokatbyråer 200+ mkr även 2017. Delphi har tidigare fått utmärkelsen Årets Advokatbyrå, 2015 i kategorierna Stora Klientpriset och Stora Advokatbyråer 200 mkr+ och 2016 i kategorin Stora Advokatbyråer 200+ mkr.

För tredje året i rad har Delphi fått utmärkelsen Årets Advokatbyrå i Regis årliga kvalitets- och branschstudie. Studien, som i år arrangerades för tionde året i rad, utgör Sveriges största klientstudie för advokatbyråer specialiserade på affärsjuridik. Över 1 250 köpare av juridiska tjänster och 21 advokatbyråer har deltagit i årets undersökning. Delphi var i år nominerade i två kategorier.

”Vi är självklart väldigt glada och stolta över att återigen bli tilldelade utmärkelsen Årets Advokatbyrå. Att vi har de nöjdaste klienterna bland Sveriges största advokatbyråer är verkligen ett bevis på att vårt engagemang i våra klienter och våra nära klientrelationer ger resultat”, säger David Aversten, executive partner på Delphi. ”Vi har haft ett fantastiskt år 2017 och vill passa på att tacka alla våra medarbetare som bidrar till att våra klienter är så nöjda med vårt arbete.”

Ett flertal kriterier ligger till grund för resultatet, däribland advokatbyråns kunskap om ärendets problematik, proaktivitet, tillgänglighet och affärsnytta. Vinnaren är den byrå som har fått det högsta genomsnittliga betyget av sina klienter vilket betyder att Delphi har nöjdast klienter bland Sveriges största advokatbyråer.

 

För att se alla placeringar, klicka här >>