Alla nyheter

Tre nya delägare på Delphi

Advokatfirman Delphis delägargrupp förstärks nu i september av ytterligare tre advokater.

 

”Delphi satsar på framtiden och satsar på att ta marknadsandelar i det nuvarande tuffa transaktionsklimatet. Det gör vi genom att satsa på att rekrytera fler duktiga och kommersiellt inriktade partners”, kommenterar Stefan Erhag, Executive Partner på Delphi.

Mats Boman kommer från White & Case LLP där han har varit delägare sedan 2004. Hans erfarenhet och kompetens kommer att stärka Delphi ytterligare i byråns position inom corporate/M&A, capital markets och IT.

Mats Dahlberg är åter tillbaka på Delphi efter ett antal år i finanssektorn. Med sig har han mycket nya kunskaper och insikter från den kommersiella sidan.

Mikael Knutsson har i ett antal år verkat på Delphi som skattespecialist och besitter en gedigen kompetens inom skattejuridikens alla områden.

”Trots att marknaden har fått se färre transaktioner än normalt har vår beläggning inte påverkats, vilket kan indikera att Delphi tar marknadsandelar. Strategiska rekryteringar, som dessa och ett målinriktat arbete har börjat ge resultat”, kommenterar Per Granström, chef för corpgruppen på Delphis stockholmskontor.

”Det kommande halvåret kan säkert bli en utmaning, men det är just då man skall ta marknadsandelar. Vi har valt att gasa, inte att bromsa och vi tror att den kommersiella förståelsen kommer att bli än viktigare för klientens val av byrå framöver, fyller Stefan Erhag i.