Alla nyheter

Anna Ulfsdotter Forssell tillhör världseliten inom offentlig upphandling

Anna Ulfsdotter Forssell är för tredje gången rankad som en av världens tio bästa advokater inom rättsområdet offentlig upphandling. Anna tillhör den absoluta världseliten bland de advokater som är verksamma inom upphandlingsområdet. Detta enligt Who’s Who Legal: Public Procurement 2014.

 

Som återigen enda svenska advokat återfinns Anna Ulfsdotter Forssell på den prestigefyllda förteckning som, utan inbördes rangordning, listar världens tio mest respekterade upphandlingsadvokater. Med följande motivering har institutet valt Anna som en av de tio bästa advokaterna inom området:

“In Stockholm, Anna Ulfsdotter Forssell of Advokatfirman Delphi is a “leading figure” in the Swedish market and regularly represents companies in complex procurement disputes, with clients full of praise for her “attention to detail and considered approach.”

Anna är partner i Advokatfirman Delphi, Stockholm, och ansvarig för byråns upphandlingsgrupp.

”Jag märker av ett fortsatt stort intresse för rättsområdet offentlig upphandling. Nya intressanta och prestigefulla uppdrag fortsätter att komma in till oss på firman. Jag är oerhört glad och stolt över att hamna på listan igen och det är roligt att hårt arbete lönar sig” säger Anna Ulfsdotter Forssell i en kommentar. ”Jag ser det som en bekräftelse på att det arbete som vi i Delphis upphandlingsgrupp har bedrivit under lång tid är uppskattat hos våra klienter, men också på att offentlig upphandling är ett viktigt och fortfarande snabbt växande rättsområde av stor betydelse för både myndigheter och företag.”

Av de tio jurister som är med på institutets lista över världens tio bästa upphandlingsjurister kommer tre från England, två från Irland, en från USA, en från Kanada, en från Nederländerna, en från Finland och en från Sverige, Anna Ulfsdotter Forssell. Anna är med på listan för tredje gången; första gången var år 2009 och andra gången var år 2013.

För att se alla tio namnen på listan, se länken nedan.

whoswholegal.com»