Alla nyheter

Anna Ulfsdotter Forssell tillhör världseliten inom offentlig upphandling

Anna är återigen rankad som en av världens tio bästa advokater inom rättsområdet offentlig upphandling. Anna Ulfsdotter Forssell tillhör den absoluta världseliten bland de advokater som är verksamma inom upphandlingsområdet. Detta enligt Who’s Who Legal Public Procurement 2013. Som enda svenska advokat återfinns Anna Ulfsdotter Forssell på den prestigefyllda förteckning som, utan inbördes rangordning, listar världens tio mest respekterade upphandlingsadvokater. Institutet förklarar hur dessa har valts ut genom att på sin webbplats ange:

“In this section we select the 10 individuals who stand out worldwide this year”

Anna är partner i Advokatfirman Delphi, Stockholm, och ansvarig för byråns upphandlingsgrupp.

”Under det senaste året har vi arbetat extremt hårt i gruppen och har varit inblandade i oerhört många intressanta och prestigefulla uppdrag. Det är förstås tillfredsställande när hårt arbete lönar sig. Jag är oerhört glad och stolt över att hamna på listan igen”, säger Anna Ulfsdotter Forssell i en kommentar. ”Jag ser det som en bekräftelse på att det arbete som vi i Delphis upphandlingsgrupp har bedrivit under lång tid är uppskattat hos våra klienter, men också på att offentlig upphandling är ett viktigt och fortfarande snabbt växande rättsområde av stor betydelse för både myndigheter och företag.”

Av de tio jurister som är med på institutets lista över världens tio bästa upphandlingsjurister kommer två från Kanada, en från USA, tre från England, en från Irland, en från Nederländerna, en från Finland och en från Sverige, Anna Ulfsdotter Forssell. Anna Ulfsdotter Forssell är med på listan för andra gången; första gången var år 2009.

För att se alla tio namnen på listan, se länken nedan.

whoswholegal.com »