Alla nyheter

Anna Ulfsdotter Forssell tillhör världseliten inom offentlig upphandling

Anna Ulfsdotter Forssell tillhör den absoluta världseliten bland de advokater som är verksamma inom upphandlingsområdet.

Anna är rankad bland de nio bästa advokaterna i Europa och är med i topp 14 bland de advokater verksamma inom rättsområdet offentlig upphandling i Europa och USA tillsammans. Detta enligt Who’s Who Legal: Public Procurement 2016.

Som enda svenska advokat återfinns Anna Ulfsdotter Forssell på den prestigefyllda förteckning som, utan inbördes rangordning, listar världens mest respekterade upphandlingsadvokater.

Anna är partner och ansvarig för byråns upphandlingsgrupp.

”Det är väldigt smickrande att få denna utmärkelse i år igen. Precis som tidigare har jag mina fantastiska kollegor att tacka för mycket. Sedan är det ju ett i ärlighetens namn ett hårt arbete, men det är samtidigt världens roligaste! Det händer så mycket inom området, tänk bara på nyhetsbevakningen, upphandling syns också på TV, vilket skänker området en extra glans.”

Av de 14 jurister som är med på institutets lista över de bästa upphandlingsjuristerna i Europa och USA kommer fyra från England, tre från Tyskland, en från Irland, fem från USA och en från Sverige, Anna Ulfsdotter Forssell. Anna är med på listan för fjärde gången; första gången var 2009 följt av 2013 samt 2014.

För att se alla namnen på listan, se länken nedan.

whoswholegal.com »