Alla nyheter

Advokatfirman Delphi fortsätter att växa med seniora rekryteringar

Advokatfirman Delphi fortsätter att växa och förstärker nu organisationen med Caroline Alexandersson Vartia i Göteborg och Pekka Frölander i Stockholm. Caroline kommer närmast ifrån Vagabond International där hon varit bolagsjurist med ansvar för gruppens juridik och har innan dess varit på Nilson Group och advokatbyrå.

”Vi är mycket glada att Caroline inte bara väljer att komma tillbaka till advokatbyrå utan att hon då även valt att komma till just oss” säger Niclas Lindeberg, vd på Delphi Göteborg. ”Vi befinner oss fortsatt i stark tillväxt och vi har stor efterfrågan på våra tjänster och hon kommer att spela en viktig roll i vårt arbete med att utveckla byråns erbjudande som helhet. ”

Pekka kommer närmast från Advokatfirman Lindahl och har innan dess erfarenhet från Intertrust (tidigare Corp Nordic) där han arbetat med bland annat bolags- och fondrelaterade frågor.

”Vi är alltid intresserade av att rekrytera seniora talanger och är väldigt glada över att Pekka valt att börja på Delphis Stockholmskontor” säger David Aversten, executive partner på Delphi. ”Pekkas erfarenhet från M&A, Capital Markets, Bank & Finans och det finansregulatoriska området gör honom till ett mycket uppskattat tillskott i vår transaktionsgrupp”.

Caroline Alexandersson Vartia själv säger: ”Vi har en spännande resa framför oss och byråvärlden är helt klart en bransch som står inför stora förändringar. Där sticker Delphi ut som en byrå med stort klientfokus, modernt ledarskap och som en arbetsplats med sunda och jämställda värderingar.”

”Det känns kul att få möjligheten att arbeta i Delphis transaktionsgrupp som har ett starkt varumärke som jag hoppas kunna utveckla ytterligare inom mina fokusområden. På ett mer personligt plan ser jag fram emot att utmanas på Delphi som är kända för en sund företagskultur, hög kompetens av juridiska tjänster i kombination med ett starkt klientfokus” avslutar Pekka Frölander.