Alla nyheter

Advokatfirman Delphi rekryterar strategiskt för fortsatt tillväxt

Advokatfirman Delphis Göteborgskontor fortsätter att växa och förstärker nu med dataskyddsexperten Johan Engdahl. Johan kommer närmast ifrån Volvo Car Group där han ansvarat för koncernens GDPR-arbete som Senior Data Protection Compliance Officer. Dessförinnan var han verksam i sju år på advokatbyrå med specialisering inom dataskydd, immaterialrätt, e-handel och konsumenträtt.

”Vi är mycket glada att Johan inte bara valt att gå tillbaka till advokatbyrå utan då även valt att komma till just oss” säger Agnes Hammarstrand, delägare och gruppchef för den numer 12 personer starka verksamhetsgruppen inriktad mot IT, dataskydd, immaterialrätt, e-handel och konsumenträtt på Delphi i Göteborg.  ”Delphi Göteborg befinner sig i stark tillväxt och vi har mycket stor efterfrågan på våra tjänster och därför är timingen på Johans inträde perfekt. Johan kommer i sin roll som senior associate att spela en viktig roll i vårt arbete med att utveckla både verksamhetsgruppen men även byrån som helhet. Johan är en av landets främsta dataskyddsexperter och att han dessutom tar med sig klientperspektivet efter sin erfarenhet ifrån Volvo Cars är naturligtvis ytterligare en ovärderlig fördel för oss. Därtill delar han vårt engagemang för en modern, klientfokuserad och jämställd advokatbyrå. Vi ser nu fram emot att ytterligare kunna stärka vårt erbjudande till våra klienter.”

Johan Engdahl själv säger: ”Jag ser fram emot att komma tillbaka till byråvärlden och få vara en del i att utveckla och bygga vidare på den verksamhet Delphi har. Vi har en spännande resa framför oss i en bransch som står inför stora förändringar och där är Delphi en byrå i framkant med tydliga framtidsvisioner, starkt och proaktivt klientfokus och med en idag nödvändig öppenhet till förändring”.