Alla aktiviteter

Börsintroduktion – så går det till!

Med bakgrund av den rådande situationen med coronavirusets spridning kommer vi tyvärr att ställa in detta seminarium. Vi återkommer när vi har information om nytt datum för seminariet. Har du några juridiska frågor kopplade till coronaviruset har vi ett team som arbetar specialiserat med detta. Välkommen att läsa mer och kontakta oss här.

 

Ser du och ditt bolag en börsintroduktion som en möjlig framtida exit eller väg att finansiera en expansion av er verksamhet, eller är du bara nyfiken på att lära dig mer om börsintroduktioner? I så fall är detta seminarium ett måste för dig.

Delphis experter inom bolags- och aktiemarknadsrätt kommer tillsammans med Oskar Wollert, Head of Listing på marknadsplatsen Spotlight Stock Market, att gå igenom dels för- och nackdelar med en börsintroduktion, dels hur en noteringsprocess går till både ur ett praktiskt och ett juridiskt perspektiv. Vidare kommer ni även att under detta seminarium få ta del av tips och trix för att underlätta inför en eventuell framtida börsintroduktion och vad som är särskilt viktigt att tänka på därefter.

Datum: Tisdag, 24 mars
Tid: 08:00 – 09:15, frukost från 07:30
Plats: Advokatfirman Delphi, Östra Hamngatan 29, Göteborg

Anmäl dig här senast den 22 mars, antalet platser är begränsat. Seminariet är kostnadsfritt.

Vid frågor är du varmt välkommen att kontakta oss på frukost@delphi.se.

Välkommen till Delphi!


Relaterat innehåll