Alla nyheter

Delphi rådgivare vid listning av Scandinavian Enviro Systems AB (publ.) och Heliospectra AB (publ.) på NASDAQ OMX First North

Advokatfirman Delphi har varit juridisk rådgivare till Scandinavian Enviro Systems AB (publ.) vid listning av bolagets aktier vid NASDAQ OMX First North. Birger Jarl Fondkommission har varit finansiella rådgivare till bolaget i samband med noteringen. Scandinavian Enviro Systems har en patenterad teknik för att återvinna kimrök, olja, stål och gas från uttjänta däck. I samband med noteringen har Scandinavian Enviro Systems genomfört en företrädesemission och en riktad emission. Det totala emissionsbeloppet, innefattande de pre-IPO emissioner som genomfördes i början av 2014, uppgår till sammanlagt ca 89 MSEK.

 

Delphi har även varit rådgivare till G&W Kapitalförvaltning AB i samband med listning av Heliospectra AB (publ.) på NASDAQ OMX First North. G&W Kapitalförvaltning har varit finansiella rådgivare till bolaget i samband med noteringen. Heliospectra specialiserar sig på intelligent ljusteknologi för växtforskning och växthusodling. Bolaget har genomfört spridningsemissioner om totalt ca 40,9 MSEK i samband med noteringen.

Första handelsdag för båda bolagen är den 18 juni 2014.

Delphis team leddes av ansvarig partner Mats Dahlberg med biträde av Jonas Ingvarson, Olof Reinholdsson och Erika Hammar.