Alla nyheter

Delphi har biträtt Nibe Industrier AB (publ) vid förvärv av Waterfurnace Renewable Energy, Inc. i en rekommenderad transaktion

Advokatfirman Delphi har biträtt Nibe Industrier AB (publ) vid förvärv av WaterFurnace Renewable Energy, Inc i en rekommenderad transaktion. WaterFurnace är en av marknadsledarna på den nordamerikanska bergvärmemarknaden och är noterat på Torontobörsen.

 

Det totala värdet uppgår till 30,6 CAD per aktie i ett kontantbud motsvarande runt 2,4 MDSEK. Transaktionen är villkorad av diverse myndighetstillstånd liksom godkännande av WaterFurnaces aktieägare.

Delphi har samarbetat med följande lokala ombud, Neal, Gerber & Eisenberg i USA, Cassels Brock & Blackwell i Kanada, Minter Ellison i Australien, Guantao i Kina och PWCC i Hong Kong. Ellestad och Strata Advisory har agerat finansiella rådgivare. KPMG har ansvarat för finansiell due diligence.

För ytterligare information, se Nibes pressmeddelande »

Delphis team leddes av ansvarig partner Per-Ivar Svensson med biträde av Micael Karlsson, Erica Nobel som ansvarade för miljöfrågor och Marcus Nivinger som ansvarade för börsrelaterade frågor.