Alla nyheter

Delphi stärker sitt team inom arbetsrätt

Advokatfirman Delphi har glädjen att meddela att advokat Magnus Berterud har inträtt som senior arbetsrättsspecialist, i en roll som Counsel, på kontoret i Stockholm. Magnus kommer närmast från Bird & Bird där han arbetat sedan 2006. Magnus har omfattande erfarenhet av så väl traditionell arbetsrättslig rådgivning som arbetsrättslig rådgivning vid M&A-transaktioner och vid outsourcing. Magnus har även erfarenhet av arbetsrättsprocesser, både i allmän domstol och i skiljeförfaranden.

 

Förstärkningen med en ny senior arbetsrättsspecialist är ett led i Delphis strategi att stärka sitt team inom arbetsrätt. Utöver Magnus har även Kajsa Wahrenby inträtt i Delphis arbetsrättsgrupp som associate per idag, 5 oktober. Kajsa kommer även hon närmast från Bird & Bird där hon arbetat sedan mars 2013. På Bird & Bird har Kajsa främst arbetat med arbetsrätt och hon tog sin jur. kand. vid Uppsala universitet 2010 med inriktning mot arbetsrätt.

”Magnus kommer med sin bakgrund vara ett mycket starkt tillskott till Delphi och vår verksamhet, både för att tillsammans med Fredrik Nordlöf, ansvarig för arbetsrättsgruppen, fortsätta bygga en framgångsrik arbetsrättspraktik och för att arbeta med vår transaktionsjuridik” säger Stefan Erhag, Executive Partner på Delphi.

”Det känns mycket spännande och stimulerande att bli en del av Delphi och jag ser fram emot att tillsammans med mina kollegor fortsätta utveckla och stärka byråns arbetsrättsgrupp” säger Magnus Berterud.