Alla nyheter

Delphi värvar ny partner till bank och finans samt transaktioner

Berndt Pettersson är ny partner på Delphis Stockholmskontor. Berndt Pettersson kommer att leda och utveckla byråns erbjudande inom bank och finanssektorn. Han har lång erfarenhet av transaktioner och internationell erfarenhet genom större klientuppdrag samt flerårig verksamhet i Sverige och Finland.

”Vi är mycket positiva och glada över att få arbeta tillsammans med Berndt. Området bank och finans samt transaktioner är strategiskt viktiga för Delphi. Berndt Pettersson har en eftertraktad specialistkompetens och kompletterar Delphis grupp väl nu när vi ytterligare expanderar transaktionsgruppen. Vi ser fram emot att bli ännu vassare rådgivare till våra klienter inom dessa områden. Berndt är varmt välkommen till oss på Delphi”, säger David Aversten, Managing partner.

”Det ska bli spännande att få utveckla Delphis erbjudande inom bank och finans. Delphi är inne i en spännande utveckling med en tydlig framtidsvision och ett starkt klientfokus, vilket stämmer överens med mina egna värderingar. Jag ser verkligen fram emot att få bli en del av Delphi”, säger Berndt Pettersson.