Alla nyheter

Agnes Hammarstrand invald i SWEDMAs styrelse

Delphis partner Agnes Hammarstrand har idag blivit invald som ledamot i styrelsen för branschorganisationen SWEDMA – Swedish Data & Marketing Association.

Vid SWEDMAs årsmöte den 15 maj valdes Delphis partner Agnes Hammarstrand in som ledamot i styrelsen och kommer tillsammans med övriga styrelseledamöter verka för att bedriva ett framåtriktat arbete för att utveckla och upprätthålla seriositet, kvalitet och en hög etisk nivå inom marknadsföring.

Agnes Hammarstrand är en av Sveriges främsta experter inom IT/tech och e-handelsjuridik. Hennes specialistkompetens omfattar dataskydd/GDPR, konsumenträtt, marknadsrätt, IoT och molntjänster.

– Jag är mycket glad och stolt över förtroendet att ingå i SWEDMAs styrelse och ser verkligen fram emot uppdraget. Utvecklingen vad gäller datadriven marknadsföring sker i rask takt och det gäller att hänga med för att ta vara på möjligheterna – samtidigt som vi alltid måste säkerställa ansvarsfull behandling av personuppgifter. Här spelar SWEDMA en viktig roll på marknaden genom att informera och inspirera företag att agera korrekt och framgångsrikt på detta område, säger Agnes Hammarstrand, partner på Delphi.

SWEDMA är en branschorganisation som sammanför såväl leverantörer som köpare i det svenska ekosystemet för datadriven marknadsföring. SWEDMA samlar hela värdekedjan och skapar optimala förutsättningar för att arbeta ansvarsfullt med datadriven marknadsföring.

– Vi är väldigt glada över att få med Agnes i styrelsen. Med sin expertis och erfarenhet som advokat inom de frågor som berör oss mest tror vi hon kan tillföra mycket till våra medlemmar, säger Annette Tannerfeldt, VD på SWEDMA.