Alla nyheter

Delphi släpper Hållbarhetsrapporten 2022

Advokatfirman Delphi tar nästa kliv med sin första hållbarhetsrapport – för verksamhetsåret 2021.
I en bransch där ökad jämställdhet och mångfald är viktiga utmaningar, bidrar rapporten till att öka transparens, underlätta granskning och belysa framsteg som Delphi har uppnått under det gångna året.

Delphis vision är att ta ansvar för medarbetare, medmänniskor och miljö för att bidra till ett bättre samhälle och en bättre värld. Att vara en hållbar samarbetspartner och arbetsplats är en stor och viktig del i Delphis affärsplan och ett förhållningssätt som genomsyrar hela verksamheten.

Rapporten syftar till att sammanställa Delphis hållbarhetsarbete i ett och samma dokument. Målet är att underlätta för befintliga och blivande klienter, nuvarande och framtida medarbetare, samarbetspartners samt andra intressenter att granska verksamheten.

Highlights i urval

  • Jämställdhet: Delphi vinner Justitiapriset 2021, vilket de gjorde även 2017. Priset tilldelas den affärsjuridiska advokatbyrå i Sverige som arbetar bäst med jämställdhet.
  • Hållbar tillväxt: Under 2021 har Delphi lyckats väl med både tillväxt, medarbetarnöjdhet och klientnöjdhet. Delphi blev certifierade som ett Great Place to Work®, något som kräver exemplariska resultat i medarbetarundersökningar. Klienterna valde också Delphi till Årets Advokatbyrå 2021, vilket är byråns sjätte toppranking sedan 2015.

– Det känns bra att Delphis långsiktiga och systematiska jämställdhetsarbete uppmärksammades med Justitiapriset även 2021. Att vi lyckas uppnå de mest nöjda klienterna och mycket nöjda medarbetare under en period då vi också växer snabbare än branschen, gör oss försiktigt optimistiska inför framtiden. Delphis formel har skördat frukt under 2021, men vårt hållbarhetsarbete blir aldrig färdigt, säger Stefan Erhag, Executive Partner på Delphi.

Läs hela rapporten här.

Delphi är en progressiv affärsjuridisk advokatbyrå med erkända specialister inom de flesta av affärsjuridikens områden. Med totalt cirka 200 medarbetare, varav ungefär 150 jurister, har Delphi kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Linköping. Delphi är högt rankade av välrenommerade internationella rankinginstitut som bland annat Chambers & Partners, The Legal 500 och IFLR1000.