Alla nyheter

Delphi rådgivare till ägarna vid försäljning av Nolimit City till Evolution

Ägarna av Nolimit City har den 22 juni 2022 ingått avtal med Evolution Malta Holding Limited, ett helägt dotterbolag till Evolution AB (publ), om att sälja Nolimit City Holding Ltd för en köpeskilling om upp till 340 miljoner euro, inklusive 140 miljoner euro i möjlig tilläggsköpeskilling. Transaktionen är villkorad av erhållandet av relevanta myndighetsgodkännanden och förväntas slutföras under det tredje kvartalet 2022.

Nolimit City är en framstående innovativ, världsledande utvecklare av online spelautomater som har skapat sin egen nisch på marknaden, med till viss del provokativa teman och humor. Nolimit Citys spel skiljer sig från mängden och erbjuder spelare en unik och grafikmässigt välgjord spelupplevelse. Nolimit Citys titlar inkluderar prisbelönta spel såsom Mental, San Quentin och East Coast/West Coast. Med varumärket Nolimit City utökar Evolution sin portfölj av världsledande slotsvarumärken som redan inkluderar NetEnt, Red Tiger och Big Time Gaming.

Delphi biträder ägarna av Nolimit City med ett team huvudsakligen bestående av Michael Juhlin, Christoffer Malmström och Ellen Karp Jakobsson.