Alla nyheter

Delphi Göteborg rekryterar senior expert inom entreprenadrätt

Advokatfirman Delphi i Göteborg är glada att meddela att vi rekryterat Elin Siwers, senior expert inom entreprenadrätt.

Elin har lång erfarenhet av ombyggnationsprojekt, nyproduktion och entreprenadtvister. Hon har även speciell erfarenhet av att företräda vid hyresrättsliga förhandlingar.

”Det är med stor glädje vi välkomnar Elin till oss på Delphi i Göteborg och hon ansluter till vår byrå i ett, rent strategiskt, perfekt läge. Vår fastighets- och entreprenadverksamhet växer snabbt och vi har stor efterfrågan på vår rådgivning, därför är timingen på Elins inträde i firman perfekt.

Elin kommer att spela en mycket viktig roll i vårt arbete med att utveckla vår entreprenadverksamhet, men även byrån som helhet. Att hon dessutom för med sig nya perspektiv med sin erfarenhet från Sveriges BostadsrättsCentrum (SBC) är naturligtvis ytterligare en fördel för Delphi, som försöker gå i bräschen för förändrade arbetssätt och affärsmodeller i branschen. Elin har en personlighet och värderingar som perfekt matchar den kultur vi har som vi vill bygga vidare på och förstärka än mer. Vi ser nu fram emot att ytterligare kunna stärka vår kompetens och vår rådgivning till våra klienter”, säger Niclas Lindeberg, VD för Delphi i Göteborg.

Elin Siwers själv säger: ”Jag har följt den positiva utveckling Delphi haft de senaste åren och ser fram emot att bli en del av deras team. Det är tydligt att Delphi är styrda av starka värderingar och en vilja att förändra branschen inom allt ifrån jämställdhetsfrågor till ledarskap och affärsmodeller. Det är en resa jag inte kunde tacka nej till att vara med på. Vi har en spännande tid framför oss i en bransch som står inför stora förändringar och där är Delphi en byrå i framkant med tydliga framtidsvisioner och med en idag nödvändig öppenhet till förändring”.