Alla nyheter

Agne Lindberg utsedd till bästa svenska IT-advokat i den internationella undersökningen

Agne Lindberg, partner på Delphi, är för fjärde året i rad utseddtill bästa svenska IT advokat i kategorin IT & Internet i Client Choice Awards. Client Choice är en internationell undersökning som genomförs av International Law Office och Lexology. Agne har arbetat med IT-avtal, integritetsskydd, immaterialrätt och annan IT-rätt i mer än 25 år.

Utmärkelsen tilldelas advokater runt om i världen som utmärker sig extra genom sin förmåga att addera värde till klientens affärer och det är enbart bolagsjurister som betygsätter advokaterna, vilket gör detta pris speciellt. Agne är utsedd bland 2 500 nomineringar och en av många få i världen som fått priset så många år i rad.

I Client Choice-undersökningen har Agne bland annat fått följande beskrivningar från klienterna:

Agne is by far the best Swedish IT lawyer.

His commercial approach and accurate in-depth knowledge of the IT business is of utmost value for each case he is assigned.

Utnämningen till Client Choice Awards 2018 är ännu ett bevis på att det arbete Delphi lägger ner för att ha marknadens mest nöjda och lojala klienter ger resultat. I december 2017 tilldelades Advokatfirman Delphi för tredje året i rad utmärkelsen Årets Advokatbyrå i Regis årliga kvalitets- och branschstudie, Sveriges största klientstudie för advokatbyråer specialiserade på affärsjuridik.