Alla nyheter

Delphi bolagsjuristernas favorit i Client Choice Awards 2016

Anna Ulfsdotter Forssell och Agne Lindberg har tilldelats Client Choice Awards 2016. Client Choice är en internationell undersökning som genomförs av International Law Office och Lexology. Utmärkelserna delas ut till advokater runt om i världen som utmärker sig extra genom sin förmåga att addera värde till klientens affärer och det är bolagsjurister som har nominerat och betygsatt jurister runt om i världen.

 

Anna är som enda svensk advokat utsedd till bolagsjuristernas favorit i kategorin Projects & Procurement. Anna har arbetat på Delphi i 13 år och är erkänd som en av Sveriges främsta advokater inom offentlig upphandling, vilket stöds ytterligare av Client Choice Awards 2016.

”Det är hedrande att ha blivit nominerad inom Projects & Procurement och verkligen smickrande att också ha tilldelats priset för Sverige. Jag vill lyfta fram hela teamet jag arbetar med – utan dem hade detta aldrig kunnat ske. Det är särskilt positivt att få detta pris i år eftersom det händer ovanligt mycket på upphandlingsområdet i år, såväl internationellt som i Sverige, och jag räknar med en ökad efterfrågan på tjänster inom området”, säger Anna Ulfsdotter Forssell.

Agne är för andra året i rad utsedd till enda svensk advokat i kategorin IT & Internet. Agne har arbetat 25 år på Delphi och bistår främst klienter i frågor rörande IT-rätt och outsourcing-projekt. Agne har genom åren fått fina utmärkelser så som bland annat Best of the Best i Expert Guides och Star Individual i Chambers och är därmed en av världens främsta IT-jurister.

”Det är mycket roligt att få ett pris som kommer från nomineringar och bedömningar direkt av våra klienter. Genom åren har vi på Delphi byggt upp ett starkt team inom IT och immaterialrätt som möjliggör denna utmärkelse”, säger Agne Lindberg.

Detta är ännu ett bevis på att det arbete Delphi lägger ner för att ha marknadens mest nöjda och lojala klienter ger resultat. 28 januari tilldelades Delphi två priser av två möjliga i Regis årliga kvalitets- och branschstudie, Sveriges största klientstudie för advokatbyråer specialiserade på affärsjuridik nämligen Årets Advokatbyrå och Stora klientpriset.