Alla nyheter

Anna Ulfsdotter Forssell tilldelad Client Choice Awards 2016 i kategorin Projects & Procurement

Anna Ulfsdotter Forssell är som enda svensk advokat utsedd i kategorin Projects & Procurement i Client Choice Awards. Client Choice är en internationell undersökning som genomförs av International Law Office och Lexology. Utmärkelsen tilldelas advokater runt om i världen som utmärker sig extra genom sin förmåga att addera värde till klientens affärer och det är enbart bolagsjurister som betygsätter advokaterna, vilket gör detta pris speciellt.

 

Anna har arbetat på Delphi i 13 år och är framför allt specialiserad inom rättsområdet offentlig upphandling och upphandling i försörjningssektorerna. Anna har stor vana att arbeta för staten, statliga bolag, kommuner och kommunala bolag samt landsting och agerar ofta projektledare vid genomförande av hela upphandlingar. Anna har tre år (2009, 2013 och 2014) blivit utsedd till en av världens tio främsta advokater inom offentlig upphandling av Who’s Who Legal. Anna Ulfsdotter Forssell är topprankad hos det internationella juridiska rankinginstitutet Chambers (Band 1) inom Public Procurement och hos Legal500 (Leading Individual) inom områdena Public Procurement och EU & Competition. Anna är också rankad i Band 3 inom Life Sciences.

I Client Choice-undersökningen har Anna bland annat fått följande beskrivningar:

She is exceptionally skilled, responsive to client’s demands and also very amicable.

Anna’s ability to make the client feel completely safe makes her stands out amongst other attorneys.

Delphis kompetensgrupp för offentlig upphandling och offentliga projekt är en av Sveriges största och mest erfarna. Uppdragen omfattar alla typer av affärstransaktioner mellan offentlig och privat sektor, från rena upphandlingsfrågor till rådgivning i samband med outsourcing, offentliga infrastrukturprojekt och liknande. Gruppen har etablerat sig som en av de mest välrenommerade i landet och också fått internationell uppmärksamhet med högsta rankingen hos Chambers and Partners och Legal500.

”Det är oerhört hedrande att ha blivit nominerad och givetvis ännu mer smickrande att ha tilldelats priset inom Procurement & Projects för Sverige. Just i år är det särskilt roligt att få priset eftersom det händer ovanligt mycket på upphandlingsområdet. Vi har tre nya upphandlingsdirektiv som är på väg att genomföras i svensk rätt, som vanligt många och mycket spännande mål i både de svenska domstolarna och i EU-domstolen och därtill ett ökat antal frågor från klienter i andra medlemsstater. Jag ser fram emot att tillsammans med vårt duktiga upphandlingsteam få arbeta vidare och hjälpa både befintliga och nya klienter inom detta ständigt föränderliga rättsområde ”, säger Anna Ulfsdotter Forssell.

Utnämningen till Client Choice Awards 2016 är ännu ett bevis på att det arbete Delphi lägger ner för att ha marknadens mest nöjda och lojala klienter ger resultat. 28 januari tilldelades Delphi två priser av två möjliga i Regis årliga kvalitets- och branschstudie, Sveriges största klientstudie för advokatbyråer specialiserade på affärsjuridik nämligen Årets Advokatbyrå och Stora klientpriset.