Alla nyheter

Agne Lindberg utsedd till bästa svenska IT-advokat i den internationella undersökningen Client Choice Awards 2016

Agne Lindberg, partner på Delphi, är för andra året i rad utsedd till enda svensk advokat i kategorin IT & Internet i Client Choice Awards. Client Choice är en internationell undersökning som genomförs av International Law Office och Lexology. Utmärkelsen tilldelas advokater runt om i världen som utmärker sig extra genom sin förmåga att addera värde till klientens affärer och det är enbart bolagsjurister som betygsätter advokaterna, vilket gör detta pris speciellt. Agne är utsedd bland 2 500 nomineringar.

 

Agne har arbetat 25 år på Delphi och bistår främst klienter i frågor rörande IT-rätt särskilt inom outsourcing-projekt och andra avtal samt personuppgiftshantering. Agne har genom åren fått fina utmärkelser så som bland annat Best of the Best i Expert Guides som en av världens topp20 advokater och är tilldelad utmärkelsen Star Individual av Chambers. Agne är därmed en av världens främsta IT-jurister.

I Client Choice-undersökningen har Agne bland annat fått följande beskrivningar:

Agne provides truly professional, effective and unparalleled service in Sweden.

His commercial approach and accurate in-depth knowledge of the IT business is of utmost value for each case he is assigned.

Delphis TMT/Intellectual Property-grupp tillhör toppskiktet inom IT och immaterialrätt, med ett mycket högt anseende såväl nationellt som internationellt. Teamet har spetskompetens och bred erfarenhet Inom IT-avtalsprojekt och outsourcingaffärer men även inom integritetsskydd och Internetrelaterad juridik. Gruppen har också en ledande ställning inom immaterialrätt och företagshemligheter. I 2015 års rankingar från de erkända instituten Chambers and Partners och Legal 500, är Delphi placerad på topplaceringar inom IT, outsourcing och immaterialrätt i Sverige.

”Det är mycket roligt att få ett pris som kommer från nomineringar och bedömningar direkt av våra klienter. Genom åren har vi på Delphi byggt upp ett starkt team inom IT och immaterialrätt som möjliggör denna utmärkelse”, säger Agne Lindberg.

”Vi kommer att fortsätta att utveckla våra tjänster med intressanta produkter och processer som underlättar för våra klienter”, fortsätter Agne.

Utnämningen till Client Choice Awards 2016 är ännu ett bevis på att det arbete Delphi lägger ner för att ha marknadens mest nöjda och lojala klienter ger resultat. 28 januari tilldelades Delphi två priser av två möjliga i Regis årliga kvalitets- och branschstudie, Sveriges största klientstudie för advokatbyråer specialiserade på affärsjuridik nämligen Årets Advokatbyrå och Stora klientpriset.