Alla nyheter

Delphi förstärker sin tvistelösningsgrupp

Advokatfirman Delphi har förstärkt sin tvistelösningsgrupp genom rekryteringen av advokat Simon Arvmyren. Simon kommer närmast från Sandart & Partners och har mer än 10 års erfarenhet av tvistelösning som ombud i både nationella och internationella skiljeförfaranden samt i domstolsprocesser.

Inom ramen för sitt engagemang för skiljeförfarande har Simon utsetts som en av ICC Sveriges representanter i ICC Commission on Arbitration and ADR som arbetar med att ta fram nya internationella regelverk för tvistelösning. Inom området medling har Simon tillsammans med ICC Sverige arbetat för att driva på den svenska utvecklingen av medling i kommersiella tvister.

”Simon kommer med sin gedigna bakgrund inom tvistlösning, såväl nationellt som internationellt, att bli ett välkommet tillskott till vår mycket anlitade tvistelösningsgrupp och göra att vi kan fortsätta svara upp till de förfrågningar vi får från våra klienter om rådgivning i tvister” säger Stefan Erhag, executive partner på Delphi.

”Det känns inspirerande att få komma till Delphi som befinner sig i ett spännande utvecklingsskede och som vet hur man tillhandahåller användbar juridik till sina klienter. Som en del av Delphi ser jag fram emot att få vara med och vässa byråns tvistlösningsgrupp ytterligare”, säger Simon Arvmyren.