Alla nyheter

Delphi får toppbetyg bland Sveriges advokatbyråer

Delphi får toppbetyg i TNS Sifo Prosperas undersökning bland inköpare av juridiska tjänster. Delphi rankas som bästa byrå inom kriterierna affärsmässighet, problemlösande och innovativ förmåga, förståelse för klienten och uppföljning efter projekten. Sammanfattningsvis rankas Delphi trea som Sveriges bästa advokatbyrå.

 

”Nu ser vi resultatet av vårt målmedvetna och kontinuerliga arbete för att göra våra klienter ännu nöjdare. Vi har även gjort en del rekryteringar den senaste tiden för att ytterligare befästa vår position som en av marknadens bästa byråer med kompetens inom alla affärsjuridikens områden”, säger Stefan Erhag, Executive Partner, Delphi.

Delphi rankas även högt inom M&A och tar förstaplaceringen inom immaterialrätt och IT, Telekom och Media när klienterna får ranka byråernas kompetens inom olika områden.

”Det är roligt att få ett så tydigt erkännande inom M&A och att vår spjutspetskompetens inom IT och immaterialrätt värderas av marknaden på ett sådant här fint sätt. Utöver vår specifika kompetens tror jag att vi uppskattas eftersom vi på ett märkbart sätt hjälper våra klienter att göra bättre affärer”, säger Stefan Erhag.