Alla nyheter

Delphi fortfarande ledande inom IT och outsorcing

Advokatfirman Delphi blev tidigare i år högt rankad av det väl ansedda rankinginstitutet Chambers and Partners och nu är det dags för Practical Law Company (PLC) samt Legal500 att göra detsamma.

Som enda svenska byrå rankas Delphi, för tredje året i rad, som ledande inom outsourcing av PLC och Delphi rankas även återigen högt för sin verksamhet inom telekom, media, it och immaterialrätt.

Inom TMT (teknologi, media och telekom) placeras Delphi i den högsta kategorin av Legal500 och på immaterialrättssidan placeras Delphi i den näst högsta kategorin. Därmed behåller Delphi samma placeringar som förra året.

”De här fina rankningsresultaten bekräftar att Delphi är en av de ledande och mest uppskattade legala rådgivarna i Sverige inom de här områdena. Jag är mycket stolt över våra skickliga jurister och det fantastiska arbete som de gör för våra klienter.”, säger Johan Kahn chef för Delphis TMT/Intellectual Property-grupp.

Delphi blir därmed rankad som en av de bästa byråerna i Sverige inom dessa specialistområden av alla de tre främsta rankinginstituten.