Alla nyheter

Delphi har tecknat hyresavtal med Pembroke Real Estate och flyttar in i nya Mästerhuset

Advokatfirman Delphi har tecknat hyresavtal med Pembroke Real Estate och flyttar in i utvecklingsprojektet Mästerhuset på Mäster Samuelsgatan under hösten 2015. Delphi kommer hyra 2 300 kvadratmeter kontorsyta på en av de övre våningarna i huset.

 

”Vi ser mycket fram emot att flytta in i Mästerhuset. Våra nya kontorsytor ger oss möjligheten att arbeta ännu mer effektivt och kommer bli en perfekt arbetsplats för oss. De nya konferenslokalerna är moderna och funktionella och ger oss större flexibilitet i vårt arbete att ständigt ligga i framkant. Som en framtidsinriktad advokatbyrå tänker vi på vår miljöpåverkan och eftersom att Mästerhuset blir LEED Platinum möttes våra behov även där”, säger Stefan Erhag, executive partner på Delphi.

Pembroke Real Estate är en internationell fastighetsrådgivare som förvärvar, förvaltar och utvecklar fastigheter för kontor, bostäder och mixed use i attraktiva lägen. Bolaget förvaltar för närvarande ungefär 580 000 kvadratmeter i Europa, Nordamerika, Asien och Australien och har kontor i Boston, London, Stockholm, Sydney och Tokyo.