Alla nyheter

Delphi topprankad inom offentlig upphandling och TMT

Advokatfirman Delphi rankas som bästa byrå inom områdena offentlig upphandling och IT, telekom, media och entertainment i TNS Sifo Prosperas undersökning bland inköpare av juridiska tjänster. TNS Sifo Prospera har frågat över 200 köpare av affärsjuridiska tjänster i Sverige vad de anser om kvaliteten hos sina juridiska leverantörer och Delphi får toppbetyg inom dessa två områden. Inom offentlig upphandling klättrar Delphi från en tredjeplats 2013 till en förstaplats och inom området TMT behåller Delphi sin förstaplats från föregående år.

 

”Vi är mycket glada att ha klättrat till en förstaplats i TNS Sifo Prosperas undersökning. Resultatet bekräftar att Delphi är en av de ledande och mest uppskattade rådgivarna inom ämnesområdet offentlig upphandling”, säger Anna Ulfsdotter Forssell, partner och ansvarig för Delphis upphandlingsgrupp.

”Jag är mycket stolt över att vi försvarar vår förstaplats, det är ett kvitto på att det arbete vi utför tas väl emot av våra klienter”, säger Johan Kahn, partner och ansvarig för Delphis TMT-grupp.