Alla nyheter

Delphi klättrar i Chambers and Partners ranking

Advokatfirman Delphi rankas återigen högt av rankinginstitutet Chambers and Partners. Inom flera områden rankas Delphis specialistkompetens som en av de främsta i Sverige och detta år rankas byrån inom fyra nya områden. Delphi har även fler jurister rankade som ledande på individnivå än tidigare år.

 

”Det är roligt att se Delphi klättra i rankingar från varje år som går. 2012 var ett bra år för oss och det gläder mig att det ger resultat i form av att vi rankas i nya områden, klättrar inom redan rankade områden samt har fler rankade jurister på individnivå än tidigare”, säger Stefan Erhag, executive partner på Delphi.

Liksom tidigare år fortsätter Delphi att vara mycket starka på den svenska marknaden inom de högteknologiska områdena IT, telekom och immaterialrätt. Agne Lindberg tilldelas även detta år utnämningen ”Star individual” inom området IT, då han av Chambers and Partners rankas som en av världens främsta inom området.

I den för året nya rankingkategorin offentlig upphandling rankas Delphi som en av Sveriges två ledande advokatbyråer tillsammans med Lindahl. Inom kategorin offentlig upphandling har två av Delphis advokater, Anna Ulfsdotter Forssell och Kristian Pedersen, rankats som ledande på individnivå. Anna Ulfsdotter Forssell, som leder Delphis upphandlingsgrupp, rankas i band 1 i offentlig upphandling och Kristian Pedersen rankas i band 2.

”Årets ranking visar att vi är ledande inom upphandlingsområdet i Sverige. Vad som är extra roligt är att vi har en bra tillväxt på duktiga och intresserade jurister i gruppen och att de trivs med att arbeta hos oss. Framtiden ser väldigt ljus ut”, säger Anna Ulfsdotter Forssell, partner på Delphi.

Delphi har i årets ranking även klättrat inom områdena private equity och life science.