Alla nyheter

Ny chef på Delphi i Malmö

Advokatfirman Delphi har utsett Anders Jemail till ny managing partner för verksamheten i Malmö. Anders Jemail har arbetat på Delphi sedan 2001 och efterträder Stefan Olsson.

 

”Det känns mycket spännande att ta över rollen som managing partner på Delphi Malmö och fortsätta arbetet med att utveckla och expandera byråns verksamhet i regionen. Samtidigt räknar jag med att även fortsättningsvis vara verksam med det juridiska arbetet inom områdena för företagsöverlåtelser och corporate commercial”, säger Anders Jemail, nytillträdd managing partner i Malmö.

”Mina tre år som managing partner i Malmö har varit mycket givande. Jag har haft nöjet att ansvara för Malmökontoret under en mycket expansiv period då vi utvecklat verksamheten och stärkt vår position i regionen. Det är med varm och trygg hand jag överlämnar stafettpinnen till min kollega Anders Jemail. Nu ser jag nu fram emot att återgå till att med full kraft ägna mig åt juridiken och utveckla klientkontakterna igen”, säger Stefan Olsson.

Av Delphis totalt 190 anställda arbetar 35 på kontoret i Malmö.