Alla nyheter

Delphi rankas högt av Chambers även i år

Advokatfirman Delphi rankas återigen högt för sin verksamhet av det väl ansedda rankinginstitutet Chambers and Partners. I guiden Chambers Europe rankar de Delphis specialistkompetens som en av de främsta i Sverige inom flera områden och de lyfter även fram flera av advokaterna som individuellt har visat särskilt starka prestationer.

 

”Jag är naturligtvis mycket stolt över att vi återigen uppmärksammas för vår specialistkompetens. De här fina rankningsresultaten bekräftar att Delphi är en av de ledande och mest uppskattade affärsjuridiska rådgivarna i Sverige idag”, säger Stefan Erhag, Executive partner på Delphi.

Delphi fortsätter att dominera den svenska marknaden inom de högteknologiska områdena IT, telekom och immaterialrätt, där framförallt Agne Lindberg och Henrik Bengtsson lyfts fram. Agne Lindberg får återigen benämningen Star individual eftersom han även i år bedöms vara en av de främsta it-juristerna, inte bara i Sverige, utan även i hela världen.

Ett annat specialistområde där Delphi visar styrka är Corp/M&A, som avser den verksamhet som hanterar företagsöverlåtelser, och där David Aversten rankas högt.

Life sciences, arbetsrätt, EU- och konkurrensrätt och offentlig upphandling är fler områden där Delphis kompetens särskilt uppmärksammas. I den sistnämnda gruppen rankas Anna Ulfsdotter Forssell i det absoluta toppskiktet i Sverige inom offentlig upphandling. Även Kristian Pedersen rankas högt i samma kategori.